Mooi aandenken

Altijd heb ik al een mooie foto van ons samen willen hebben en zeker nu we ons eigen huisje hebben vind ik dat nog veel leuker!

Deze foto hangt in ons kantoortje boven een opberg kastje. Ik heb altijd al een mooie foto van ons gewild die op een mooie plek zou komen te hangen. Deze foto hebben we gekozen omdat het een aandenken is aan onze geweldige vakantie in Kos afgelopen mei. Ik vind het niet alleen een hele leuke foto maar ook zit er gewoon een mooie herinnering aan en dat vind ik misschien nog wel leuker.

Ons huis is best licht qua kleuren, veel beige grijs en wit. Daarom hebben we gekozen voor een foto die zwart wit is. Dat geeft dan net even wat meer rust in de kamer. De afmetingen van deze foto zijn 40×60 en het komt van deze site! Het is een foto op wit geborsteld aluminium wat een erg mooi effect geeft.

Ik weet zeker dat ik meer van deze prachtige momenten wil laten drukken op aluminium! Het geeft me een heel fijn gevoel als ik deze foto zie telkens als ik de kamer binnenkom.

 

Wat vinden jullie van deze foto op aluminium?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *