Een leuke toevoeging

Een mooie kamer met leuke accessoires maakt je kamer echt heel erg gezellig maar een leuk dekbed maakt het gewoon helemaal af. Dit dekbed komt hier vandaan! Steeds heb ik dekbedden waarvan ik dan achteraf echt denk van jeetje waarom heb ik er ooit zo een gekocht. Het staat dan net niet bij je slaapkamer of het is net niet de kleur die je voor ogen had. Dit dekbed vind ik echt super leuk en staat zo mooi in onze slaapkamer vind ik zelf.

De kleurcombinatie vind ik erg mooi bij de muren en mijn bed zelf en die sterren maken het gewoon af! Ik ben dol op mooie spulletjes en als het goed gematcht is ben ik helemaal om haha.

Ik heb eigenlijk altijd last van dekbedden of onderlakens omdat ik voor alles en nog wat allergisch ben. Als ik het verkeerde wasmiddel gebruik voor mijn dekbedden dan lig ik te jeuken heel de nacht. Gelukkig bestaat dit dekbed voor 100% uit katoen, echt een opluchting want dat voelt zo lekker aan op je huid en hier krijg ik géen last van.

Wil je dit leuke dekbed ook kopen? Hij is hier te koop voor 39,95!

Wat vinden jullie van dit dekbed?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *