Hollywood straightener

Een marketing truc of gewoon een goed product? Ik wilde deze Hollywood Straightener heel graag testen om echt daadwerkelijk te weten of hij werkt en wat hij precies doet!

Op tv kwam hij steeds voorbij en ook zag ik hem telkens van een ander merk voorbij komen. Telkens twijfelde ik of ik hem moest gaan halen en dat heb ik afgelopen week dus ook maar gedaan.

In principe is het een dood normale borstel met hare punten in plaats van zachte haren. De borstel is ook erg hard en je moet hem in het stopcontact stoppen. De borstel kan tot wel 230 graden wat ik erg veel vind.

Na ongeveer 90 graden voelde de borstel al erg warm aan.

Ik vind het design van de borstel best wel mooi. Hij is rood met zwart en de borstel zelf is ook best wel goot. Dat leek mij opzich wel fijn omdat ik redelijk lang haar heb en anders duurt het denk ik een stuk langer voordat het echt stijl zou zijn.

De borstel was erg snel warm waardoor ik snel aan de slag kon!  Je zag de temperatuur snel oplopen en hij bleef ook op temperatuur want ik echt een positief punt vind. Ook is hij ontzettend makkelijk in gebruik, je kan niks verkeerd doen. Alleen een aan en uit knop en een temperatuur regelaar.

Hieronder een foto van mijn haar voor het gebruik met de borstel, nadat ik een kant gedaan heb en na het gebruik met de Hollywood Straightener!

 

Ik vind de borstel best goed in gebruik hij word dus snel warm en zorgt niet voor statisch haar. Mijn haar werd wel stijler dan dat het was maar zeker niet zo stijl als met een stijltang. Ergens natuurlijk ook wel logisch want dit is toch een ander soort manier ervan. Toch vind ik het resultaat niet lelijk en zou ik hem ’s ochtends voor mijn werk best wel even snel pakken want het is immers zo gebeurd.

 

Wat vinden jullie?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *