Kruidvat | Deep cleasing cream

Reinigers vind ik altijd erg leuk om te testen en ik wilde deze van Kruidvat ook zeker proberen.

Voor 2,29 krijg je 150 ml wat ik heel erg goedkoop vind! Deze lijn zag ik al vaker voorbij komen en steeds trok het mijn aandacht. Ik vind de producten er mooi uitzien en ze vallen ook echt op in het schap. Deze cream is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met het cleansing system. Dat is een gezichtsreinigingsborstel van Kruidvat eigen merk. Maar zoals jullie weten heb ik een gezichtsreinigingsborstel van Silk’n waar ik heel blij mee ben en gebruik deze cream dus samen met die borstel.

De crèmige gel beloofd op een zachte wijze make-up en onzuiverheden te verwijderen. De crème bevat scrubdeeltjes wat ik altijd erg prettig vind. Ze verfrissen je huid en zorgen ervoor dat het echt zacht aanvoelt. Ik heb een gevoelige droge huid en dit werkt erg goed boven verwachting. Ik gebruik hem meestal 1 keer per dag na het reinigingen van mijn gezicht. Mijn huid straalt hierdoor echt!

Zeker voor dat prijsje is die erg fijn! Mij hoor je hier niet over klagen!

 

Wat is jullie favoriete reinigingscrème?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *