Kinderen…

Vanaf kleins af aan had ik al de gevoelens om te zorgen voor en dit wilde ik graag met iedereen delen. Dit gevoel is steeds erger aan het worden zeker nu we samenwonen en daar schaam ik me niet voor. Ik vind het best eng om hierover te praten omdat ik bang ben dat kinderen mij niet gegund zullen zijn als ik dit zo openbaar deel, maar toch doe ik het.

Sinds mijn 14e pas ik regelmatig op bij diverse gezinnen. Van kinderen rond de leeftijd van 3 tot 12 jaar maar ook op baby’s. Ik geniet hier zo ontzettend van! Met de kindjes op stap en die kleine koppies zien genieten, daar word je toch blij van. Zeker om ze te zien op groeien en hoe ze alles leren van lopen en praten tot naar de wc gaan zelfs. (Daar heb je trouwens ook een site voor dryandcool.nl, die je kindje helpt bij het voorkomen van in de broek plassen.)

Nog steeds is mijn twijfel groot om ooit een gastouder te worden. Het lijkt me onwijs leuk om je eigen tijd in te plannen en toch een beetje vrijheid te hebben om met de kindjes die je thuis hebt te gaan knutselen, kleien en dat soort dingen. Ik heb gewoon toch nog steeds het gevoel dat ik als ZZP’ER aan de slag moet gaan. Ik ga me binnenkort als alles thuis rustiger is me hier toch in verdiepen. Er zijn wel diverse eisen waaraan je moet voldoen maar dat is logisch.

En natuurlijk hoop ik ooit mama te mogen worden en zelf echt te genieten van al het moois wat dat met zich meebrengt.

 

Hoe staan jullie hierin?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *