Tastea | Skintight

Een paar weken geleden postte ik een artikel over de thee van Tastea. Ik ben echt enorm fan van deze heerlijke thee dat ik er nog 1 testte, genaamd skintight.

Tastea Skintight zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en geeft je stofwisseling een boost. Deze thee zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier afslankt. Pu Erh is een kruid die zorgt voor het verliezen van gewicht. De andere kruiden die in deze heerlijke thee zitten geven de Pu Erh een boost waardoor er meer resultaat zal zijn en ook zal je een minder opgeblazen gevoel hebben.

Deze thee geeft mij echt een goed begin van de dag. Ik start met een hele beker vol ’s ochtends vroeg waardoor ik weinig trek heb in eten. De thee zorgt namelijk ook voor een verminderd hongergevoel. Normaal gesproken heb ik om 11 uur echt een tussendoortje nodig als ik om half 8 heb ontbeten. Nu neem ik een grote beker thee en red ik het gewoon tot het lunchtijd is. Wat een uitvinding! Dit verminderd mijn cravings haha!

Zelf merk ik wel dat mijn opgeblazen buik een stuk minder is en ook mijn hongergevoel echt onderdrukt wordt waardoor ik minder zin heb in slechte dingen. Voor mij is het ook gewoon een fijn idee dat ik ‘gezond’ bezig ben door de thee, waardoor ik minder snel iets slechts pak om te snacken. Deze thee gebruik ik nu 14 dagen en ben ik 1,3 kilo kwijt ik weet niet of het door de thee komt maar het speelt vast en zeker mee!

Ingrediënten

Pu Erh, ginger, black tea Lapsang Souchong, cinnamon, orange peels, lemon peels, rose petals, cloves, cardamon.

Inhoud

125 gram inhoud heeft de bus. Per keer gebruik je 2,5 gram thee. Dit is overigens een gemiddelde denk ik want met mijn andere bussen thee doe ik al meer dan 2 maanden.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *