RAU cosmetics

Laatst kwam ik in contact met iemand van het merk RAU cosmetics! Wat een onwijs mooie website en dan heb ik het nog niet gehad over de producten. Geen parabenen en toegevoegd troep maar gewoon natuurlijke ingrediënten die je huid niet beschadigen.

Ik ontving 3 testers die ik met veel plezier gebruik en daarom wilde ik het jullie graag laten zien.

Tri-peeling

Het is een enzymatische fruitzuurpeeling die reinigt en ontstekingsremmend is. Het bevat papaya, witte thee en wierook.

Er zitten dus geen siliconen in of kleurstoffen/parabenen. Ingrediënten: Algin, Fruitzuur, Papaja extract, Panthenol, Zwarte aalbessen, Sorbitol, Urea,Witte thee, Wierook, Xanthaan.

”RAU Tri-Peeling is een bijzonder werkzame gel-peeling voor alle huidtypen. Omdat de peeling zacht enzymatisch werkt mag deze zelfs bij een couperosehuid gebruikt worden.”

De bovenste huidlaad wordt verzacht en de oude huiddeeltjes worden verwijderd. Je crème wordt dus veel beter. Je kunt zelfs pigmentvlekjes doen verminderen door deze peeling.

breng dit product aan en laat dit 15 minuten in trekken. Daarna met vochtige vingertoppen even inwrijven en afwassen. Daarna kun je nog een tonic gebruiken en breng daarna een lekkere laag crème aan. Je huid is weer zo zacht als een baby.

Bamboo & orange stem cell mask

Dit is een heerlijk verfrissend  VEGAN vliesmasker die je vermoeidheid doet verdwijnen en je rimpels vermindert. Met bamboe-extract, groene thee, stamcellen van sinasappels, hyaluronzuur, aloë vera, rhodiola sacra & geranium-extract.

Ze zorgen voor een heerlijke zachte huid die goed verzorgd is en lekker gehydrateerd is. Het masker plak je op je gezicht en dit laat je 20/30 minuten intrekken. Neem even je tijd en ga lekker even liggen zodat het masker goed zijn werk kan doen.

Mijn huid voelde super zacht en glad aan! Dit is zeker een aanrader als je opzoekt bent naar een lekker vochtinbrengend masker.

Rau Orient’s secret

Een 24 uurs crème voor ieder huidtype met abrikozenpitolie en parelextract.

Parelextract verbetert de elasticiteit van je huid en de amethystpoeder zorgt voor een steviger bindweefsel.

” Hoogwaardige ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine E, amandelolie, abrikozenpitolie en het rijke shea butter verzorgen de huid optimaal en de eerste tekenen van huidveroudering worden verminderd. ”

Deze heerlijke crème geeft je een goed vocht inbrengend begin van de dag. Door de dag heen is je huid goed verzorgt en geeft ook een goede basis voor je make-up. Ik gebruik hem 2 keer per dag. ‘S ochtends en ’s avonds voor ik naar bed ga even een lekker laagje aanbrengen en mijn huid is sindsdien zo veel verbeterd.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *