Hoe bevalt het samenwonen?

Het is precies 2 maanden geleden dat we de sleutel gekregen hebben en een maand geleden dat we in zijn getrokken. Hoe bevalt het mij? Het is super om een eigen plek samen te hebben!

Het was totaal niet wennen om ‘echt’ samen te zijn! We sliepen al 4/5 keer per week samen en waren 5 dagen in de week samen. Het wennen aan elkaar hoefde dus eigenlijk niet en dat is wel echt fijn. Ik ken Dani gewoon door en door en dat maakt het wel erg makkelijk. We kunnen lekker doen wat wij willen en eten op onze tijd, dat is wel echt fijn hoor.

Het opruimen maakt me alleen wel een beetje gek! Ik wil alles schoon hebben en clean eruit laten zien. Maar dat is toch best pittig in combinatie met je werk een blog en familie. Daar moet ik nog even een beetje mijn rust in vinden. Ook staat niet alles zoals ik wil en daar kan ik echt kwaad van worden haha. Maar ik weet gewoon niet wat ik ermee wil en waar ik het wil hebben. Maar dit komt wel met de tijd!

Soms mis ik alleen wel de drukte in huis. Mijn broertje en ik waren altijd best druk aan tafel en in huis en ook mijn vader kan er wat van haha. Nu kom ik soms echt alleen thuis als Dani er nog niet is en dat vind ik dan wel eens stil. Ook kan ik het moeilijk vinden als mijn ouders langskomen en dan weer weggaan. Ik heb namelijk altijd moeite gehad met ‘afscheid’ nemen en dat vind ik altijd een moeilijk moment.

Maar het is wel ontzettend fijn om gewoon samen te zijn en heerlijk te kunnen genieten. Ik ben ontzettend blij en gezegend dat dit van ons is. Op naar de toekomst en ik hoop een mooi gezin <3

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *