Rituals | Miracle scrub

Voorheen heb ik eigenlijk nooit een hand scrub gebruikt maar toen ik deze tegenkwam werd ik verliefd. Hij verzacht mijn handen ontzettend goed en verwijderd alle dode huidcellen, eelt en vuil van mijn handen. Deze scrub is op basis van olie en is dus heerlijk om te gebruiken als je droge handen hebt. Ook verzorgt het je nagels meteen doordat je eigenlijk je hele handen insmeert.

Ik gebruik deze scrub nu een paar keer in de week en wrijf mijn handen er helemaal mee in. Neem vaak ook mijn polsen mee en masseer het echt helemaal in mijn handen. Daarna spoel ik ze af mijn handen voelen echt heerlijk zacht aan en ook ruiken ze heerlijk naar de  geur Ginseng&Ginkgo Biloba.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *