Danish skincare

Danish skin care is een Deens merk en bekend vanwege het grote succes van de huidverzorgingslijn.  Het is zo bekend omdat het makkelijk en efficiënt in gebruik is. Niks geen extra producten alleen het hoognodige! Geen parabenen of kleurstoffen en ook zitten er geen schadelijke stoffen in. Alleen de belangrijkste ingrediënten die je helpen bij het krijgen van een mooie huid. Ze gaan de vorming van acne en mee-eters tegen en ook zouden er minder tot geen puistjes meer zichtbaar moeten zijn!

In de producten zit standaard een zonbescherming een anti-veroudering en een bescherming/verzorging voor littekens en rode plekjes. Hier word ik altijd wel blij van! Ik heb namelijk best wat rode vlekjes en veel littekens van de waterpokken. Mijn interesse en enthousiasme werd steeds groter toen ik dit allemaal las.

Ik ontving de volgende producten: Perfect skin day protector, smooth skin treatment, perfect skin moisturizer, clean skin face wash. Deze producten heb ik gekozen omdat ik een normale tot vettige huid heb op sommige plekken.

De producten vind ik echt ontzettend fijn! Van te voren wist ik niet dat deze producten mij zo zouden bevallen. Vooral de smooth skin treatment vind ik heerlijk. Ik gebruik hem graag als ik mijn huid even een oppepper wil geven. De moisturizer is goed vocht inbrengend en fijn smeerbaar. De clean skin face wash vind ik ook zeker een topper! Ik vind het namelijk erg fijn om mijn huid te reiniger en naderhand in de douche mijn huid nogmaals te wassen met een goede reiniger. Zo geef ik mijn huid wat hij nodig heeft en ziet die er stukken beter uit.

De zonnebrand heb ik nog niet veel gebruikt maar wel 2 keer. Vooral op mijn neus en wangen als ik met het betere weer naar buiten ging. Hier kan ik nog niet echt een oordeel over geven maar hij doet in ieder geval zijn werk.

Producten van Danishskincare zijn voor mij gewoon goed! Ze werken waarvoor ze bedoeld zijn en geven geen gekke bijwerkingen bij mij. Deze set kost 69,- en is hier te koop!

 

Zijn jullie bekend met deze producten?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *