Interieur | Bakkerskar | Veiligheid

Is dit geen leuke aanvulling voor in je woning? Wat een sfeermaker is dit rekje van Blokker! Al een tijdje was ik op zoek naar zo’n soort rekje. Ik kwam hem tegen bij Action in de folder maar was die meteen uitverkocht. Nu liep ik deze tegen het lijf en wist ik dat deze voor mij bestemd zou zijn.

Er staat van alles wat in het rekje;

– 2 stolpen van Blokker

– Skull van de Kwantum

– Lantaarn van Rivièra Maison

– Cactussen met zakje van Intratuin

– Deken van Blokker

– Fotolijst van Rivièra Maison

– Fotolijst van Action

– Rieten theelichthouders van Riverdale

– Ijzeren mand van Action

– Kleed in het mandje is van Ikea

Dit is echt een mooie aanvulling bij ons in huis! En heb ook zeker geen spijt van deze aankoop.

 

Waar we nog wel meezitten is het feit ik vaak net even wat meer veiligheid in huis wil hebben. Het klinkt heel vreemd maar voor mij zal een alarm veel rust geven. Ook vind ik het niet prettig dat alle sloten in ons huis hetzelfde zijn. Het zou mij veel veiligheid en rust geven als ik bijvoorbeeld de sloten zou kunnen veranderen. Ik kwam deze site tegen, wij gaan hier nog even naar kijken.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *