Nieuwe tasjes

Tassenwinkel is een hele leuke overzichtelijke webshop op het gebied van, je raad het al… tassen. Reiskoffers, laptoptassen, portemonnees noem maar op. Met onder andere de merken Chabo Bags, Bag2Bag en Fjällräven.

Altijd gratis verzending en vóór 17:00 uur besteld is de volgende dag al in huis!

Dit leuke tasje is een super handig formaat! Lekker smal en klein maar toch ook echt top van kwaliteit want hij is gemaakt van zacht runderleer. Je kunt hem als clutch gebruiken maar ook crossbody! Ik vind de kleur echt prachtig en hij is voor in de zomer zo leuk te combineren. Het tasje heeft een ritsvak en een drukknoop om het tasje te sluiten.  Hij is te koop voor 34,95!

 

Een pasjeshouder is echt onwijs handig om te hebben. Ik ben bijvoorbeeld zo iemand die duizend bonnetjes en pasjes in haar portemonnee heeft en daardoor kan hij eigenlijk niet eens dicht. Dit kleine formaat is handig om in je zak mee te nemen. Er kunnen veel pasjes in en ook zit er een rits vakje waardoor je toch wat losgeld mee kunt nemen mocht je dat willen.

Deze pasjeshouder is te koop voor 15,00 en heeft ook nog een apart vak voor grootgeld, 3 vakjes om pasjes in te schuiven. En niet te vergeten 12 vakjes voor pasjes van hard plastic in het midden. Genoeg opbergruimte voor al je pasjes en het noodzakelijke geld!

 

Gebruiken jullie ook graag een pasjeshouder?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *