Badmode 2017

Ja de zomer komt eraan! We kunnen er niet meer omheen! Het betere weer komt eraan dus ook de tijd van de bikini’s is weer in zicht.

Maar wat zijn nou de trends op het gebied van badmode? Bij Hunkemöller heb ik ontzettend veel mooie setjes gezien die ik graag met jullie wil delen. Hunkemöller is natuurlijk specialist op het gebied van goede kwalitatieve badmode/lingerie/pyjama’s en accessoires, ik ben een groot fan.

Zelf ben ik altijd graag opzoek naar iets waar ik me optimaal vrouw in voel en eigenlijk ook het liefst de kleur zwart. Ja ik hou nu eenmaal van zwart en vind het lastig om daar vanaf te gaan haha.

Deze bikini hieronder vind ik echt ontzettend mooi! Hij is zwart dat is natuurlijk een pluspunt voor mij en hij heeft een wat hoger broekje wat voor mijn figuur vaak wat fijner is. Zo kan ik mijn taille accentueren. De bikinitop is mooi open gewerkt aan de achterkant waardoor het toch een stoer effect geeft en niet te simpel is.

De bikinitops van Hunkemöller vind ik ontzettend fijn, ze ondersteunen goed en blijven goed zitten. Ook is de kwaliteit van de bikini’s erg goed. Ze verkleuren helemaal niet snel waardoor je meerdere zomers kunt genieten van jouw favoriete bikini! Ook zijn ze vaak tijdloos waardoor je niet 1 seizoen gebonden bent aan een setje.

Ook twijfel ik heel erg over het feit of ik een badpak zal gaan aanschaffen! Ze verkopen bij Hunkemöller ontzettend mooie badpakken die niet eens meer oma-achtig zijn. Ze zijn tegenwoordig ontzettend sexy en stijlvol en daarom overweeg ik het toch. Ergens kan het ook veel goed doen voor je figuur waardoor je juist je pluspunten accentueert. Ik twijfel nog heel erg!

Wat er wel zeker te weten op mijn wishlist staat voor aankomende zomer is een leuk rietenstrandhoedje en een mandela handdoek. Zo’n groot rond kleed om lekker op te chillen, heerlijk! Als ik zo aan het rondneuzen ben op de website van Hunkemöller krijg ik zoveel zin in de zomer. Laat het mooie weer maar komen. Ik twijfel nog even door over een badpak haha.

 

Wat is jullie favoriete item voor de zomer?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *