Hoe gaan wij de tuin aanpakken?

Ons huisje is van binnen nu wel bijna af maar dan komt project tuin eraan! We hebben een nieuwbouw huurhuis waardoor er geen tuin is aangelegd en ook geen schuttingen staan. We moeten dus flink aan de slag en dat willen we het liefst deze maand gaan doen!

We hadden ontzettend leuke ideeën maar het kost allemaal een vermogen om een tuin aan te laten leggen. Nu hebben we tegels/klinkertjes via Marktplaats en gaan we de schuttingen binnen 3 weken aanschaffen omdat je het natuurlijk samen met je buren moet doen.

Nu zijn we flink aan het zoeken naar een leuke inrichting voor de tuin en meubels/plantenbakken. Tot ik terecht kwam bij Fonteyn een tuinspecialist met super leuke spullen voor jouw tuin. Ik wilde meteen alles hebben haha! Ze hebben van alles wat tuinmeubelen, sauna’s, zwembaden, spa’s, tuinsets en tuinkamers. Nou voor iemand die graag een leuke tuin wilt hebben was het moeilijk mezelf in te houden, alles is ontzettend mooi en goed van kwaliteit.

Wij zouden heel graag een apart terrasje willen in onze tuin met een leuke loungestoel en ligbedden of een loungebank, gewoon een leuk setje in ieder geval. We willen een pad naar de poort leggen met klinkertjes en de rest van de tuin willen we bestraten met grote grijze tegels en wie weet wat grijs grind. Natuurlijk kunnen plantenbakken en planten niet vergeten worden. Ik zou het liefst een tropische sfeer willen creëren met Yucca’s en palmboom achtige planten. Waardoor je echt tot rust komt en het gevoel hebt dat je echt lekker op vakantie bent.

Onze tuin is niet klein maar ook zeker niet gigantisch.. het lijkt mij namelijk ook wel leuk om een gas bbq te hebben met een leuke eettafel met stoelen voor buiten zodat je daar lekker kunt zitten met de familie en kunt genieten van het heerlijke weer, voedsel en een wijntje! We moeten nog flink gaan zoeken naar wat we willen. Maar ik heb onwijs veel inspiratie uit deze site gehaald en wilde dit graag delen. Sorry maar kijk even naar dit leuke bedje voor in de tuin die is toch te schattig! het lijkt wel of je op Ibiza bent!

Wat staat er in jullie tuin?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *