Scholl | Velvet smooth

Meerdere malen stond ik met dit product in mijn handen en twijfelde steeds of dit wel iets voor mij zou zijn. Nou mijn antwoord is duidelijk JA!

Ja ik ben een vrouw en ja ik heb eelt… Ik vind het verschrikkelijk en wil hier graag wat aan doen. Ik ging aan de slag met een steen om de eelt te verwijderen maar dit werkte toch niet zoals ik gehoopt had. Toen ik dit product voor de zoveelste keer tegenkwam wist ik 1 ding zeker ik MOEST hem hebben. Het mooie weer komt eraan en dan is dit gewoon echt nodig haha.

Nu ik hem heb gebruik ik hem ongeveer 1 keer per week en mijn voeten zijn me toch een partijtje zacht, ongelofelijk! Scholl is zo goed van kwaliteit en heeft behoorlijk veel kracht waardoor hij gewoon goed werkt als je hem tegen je voeten drukt. Voorheen had ik een andere cheapy variant die je tegen je voet deed en stopte met draaien, die was gewoon niet zo krachtig.

Ik zal jullie een foto besparen van mijn eelt voeten maar het is na 4 keer gebruiken echt al bijna weg. Na 1 keer zag ik gewoon al verschil, mijn voeten waren glad en zacht. Mijn vader wilde hem zelfs hebben voor zijn voeten, dus kreeg hij er ook 1 voor zijn verjaardag. Wij zijn echt enthousiast!

 

Gebruiken jullie ook de Scholl velvet smooth?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *