Guhl | Colour foaming mousse

Mijn kapster raadde me dit product aan om mijn haar iets wat assiger te houden. Zilvershampoo maakt je haar namelijk zo dood en wil je gewoon ff wat lichter haar is dit echt een aanrader. Ze vertelde me al dat het mijn haar niet ineens assig zou gaan maken maar wel dat het wat lichter van kleur zou gaan zijn. Dit wilde ik natuurlijk proberen, want soms wordt mijn haar gewoon wat warmer van kleur.

Ik kocht deze bij Kruidvat en ze zijn als het goed is 5,49 per stuk! Hieronder een foto voordat ik het product gebruikt had.

Zoals je kunt zien zie je wel wat verschil! Ik had natuurlijk van te voren niet gedacht dat het egaal grijs zou worden. Mijn haar heeft best wat donkere stukken en die kunnen nooit ineens met een mousse grijs gaan worden. Voordat ik dit resultaat bereikte heb ik het wel 2 keer gebruikt. Bijna een hele flacon leeg gespoten! Ook al is mijn haar niet helemaal grijs geworden vind ik het toch heel erg mooi en subtiel gekleurd.

Dit product zal ik zeker nog een keer aanschaffen want ik ben dol op dit spul! Het geeft niet echt het beloofde resultaat maar ik ben echt blij met hoe mijn haar er nu uitziet zeker voor dat geld. Na zo’n 3 wasbeurten is het eruit. Zeker het geld waard!

 

Ik ben enthousiast! En zal het zeker nogmaals kopen.

 

 

Kennen jullie dit product?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *