Catrice | oogschaduw palette

Catrice the precious copper collection is weer een palette die Catrice geweldig heeft gemaakt! Ik ben ontzettend dol op de prachtige kleuren en pigmentatie!

Dit is een van de top palettes van Catrice naar mijn mening! Ik ben altijd weer blij als er een nieuwe collectie van uit komt. Ze zijn goedkoop (4,99) en ook nog eens super goed van kwaliteit. Je hebt zoveel kleuren bij elkaar en in ieder palette zitten er kleuren die ik altijd kan gebruiken.

Zoals jullie kunnen zien is de pigmentatie van het palette gewoon weer hartstikke goed! De kleuren zijn wel erg glitterig en blijven heel de dag zitten. Het nadeel hiervan is natuurlijk wel dat er wat fall out geeft maar dat moeten we maar voor lief hebben.

Hieronder een aantal foto’s van hoe de kleuren op mijn ogen zijn! Hiervoor heb ik de eerste 2 en de laatste 2 kleuren gebruikt uit het palette.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *