Silk’n | Revit |

Al een behoorlijke tijd gebruik ik verschillende producten van Silk’n, en daarom heb ik nu weer een review van een ander apparaat wat me ontzettend goed bevalt.

Dit product heet de Revit! Het is een krachtig microdermabrasie apparaat. Binnen een paar minuten ziet je huid er ergaler uit en ook wordt de huidstructuur verbeterd. Dit product vermindert fijne lijntjes en ouderdomsvlekken.

Even een opsomming van het apparaat:

-Verbetert de huidstructuur en elasticiteit

-Vermindert fijne lijntjes

-Vervaagt vlekjes, littekens en oneffenheden

-Vernieuwt de huid

-Zorgt voor een vitale huid

-Verminderd en verwijderd dode huidcellen

 

Met dit product kun je jezelf een zachtere peeling geven en dat is iets wat ik graag wilde! Ik heb wel diverse peelings in crème vorm maar wilde dit ook graag eens proberen. Je doet het product in het stopcontact en hij is direct klaar voor gebruik. Je hebt het gevoel dat het product alle rotzooi uit je huid zuigt. Je zet hem op je huid en dan zuigt die vacuum aan je huid. Dit product trek ik langzaam over mijn huid en het voelt daarna zo ontzettend zacht en schoon aan. Ik vind het een heerlijk gevoel dat alle dode huidcellen worden verwijderd! De dode huidcellen worden verzameld op een soort kussentje in het apparaat. Aan het eind van mijn peeling zie je daar ook allemaal witte puntjes inzitten, dat is toch echt een heerlijk gezicht haha.

Dit product kost 79,- en heb ik gekocht via bol.com!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *