Nieuwe hoesjes van Casimoda

Een paar weken geleden ontving ik deze super leuke hoesjes van Casimoda. Mijn hoesjes waren eigenlijk allemaal versleten en ik was toe aan een nieuwe hoesjes garderobe dus dit kwam zeker wel goed uit! Casimoda heeft ontzettend veel leuke hoesjes! Alles wat wij vrouwen te gek vinden verkopen ze daar. Van marble tot aan glitter en zelfs stoere hoesjes zoals ik gekozen heb.

Deze 2 hoesjes heb ik uitgezocht! Een marble hoesje die echt ontzettend goed is van kwaliteit voor 16,95, het hoesje is heel erg stevig en zit er ook nog eens stevig omheen. Het andere hoesje is een flipcase met een tijger erop voor 19,99, stiekem mijn echte favoriet! Ik vind alle hoesjes echt super maar toch blijft een flipcase altijd handig om in je stash te hebben. Vaak gooi ik mijn telefoon los in mijn tas met mijn sleutels en ik vind dat zo zonde omdat er snel krassen op mijn telefoon kunnen komen. Nu doe ik lekker mijn mooie flipcase erom en weinig kans op krassen, helemaal top!

Volg Casimoda ook via Instagram!

Zijn ze niet leuk? Ik ben echt dol op een tof hoesje! Het maakt je telefoon gewoon helemaal af! Je hebt een extra accessoire voor bij je outfit.

 

Wat gebruiken jullie liever? een flipcase of een normaal hoesje? En wat is jullie favoriet?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *