De maat is vol!

Iedere vrouw heeft wel eens struggles met gezondheid, voeding en of afvallen! Jup hier ook 1! Ik wil ontzettend graag wat kilo’s kwijt. Toen ik begon met de pil ben ik ongeveer tussen de 15-18 kilo aangekomen en dat gaat nu echt aan me knagen. Ik voel me niet lekker en zit gewoon niet goed in mijn vel! Ik zou mezelf graag mooi voelen en zelfverzekerd maar zo voel ik me nu eenmaal niet. Eerst had ik me er een soort van bij neergelegd maar nu ben ik het gewoon zat! Ik wil weer aan kunnen trekken wat IK leuk vind en niet wat goed bij mijn lichaam nu past.

Samen met Porsie ga ik hier een einde aan maken! Samen met Bilal Durmaz trainer van 3 seizoenen obese op Rtl 4 ga ik aan de slag! Porsie helpt je je maaltijden te verkleinen door middel van bakjes. Per gewicht krijg je een aantal bakjes! Ik heb 6 bakjes ontvangen waarvan 1 x L, 1 x M, 2 x S, 2 x XS! Hier moet je het de hele dag meedoen, al je eten moet hierin passen. Je mag dus eten wat je wil alleen moet het binnen de mate blijven, zo weet je precies hoeveel jij mag eten. Natuurlijk is het wel belangrijk om ‘gezond’ te eten, maar snoepen mag heus wel!

Je mag voor derest 2 keer koffie of thee met suiker en 1 glas frisdrank/sap of alcohol. Koffie of thee zonder suiker mag je wel gewoon en natuurlijk water, water, water!

Eigenlijk best makkelijk! je hoeft geen gekke producten in huis te halen en mag gewoon mee eten met de rest van je gezin. Ik vind dit echt super fijn en hoop dat het zijn vruchten af gaat werpen. De komende tijd houd ik jullie op de hoogte via Instagram en Facebook en natuurlijk volgt er nog een artikel over wat ik in een week gegeten heb met behulp van de bakjes van Porsie!

 

Kennen jullie ook die vreselijke overtollige kilo struggle?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *