Marc Inbane | Winactie

Zoals jullie denk ik wel weten ben ik verliefd op de tanning spray van Marc Inbane! Daarom heb ik nu een leuke winactie zodat jullie deze ook kunnen gaan gebruiken!

Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant die gespecialiseerd is het ontwerpen produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. En ook deze zomer komen ze met een onwijs leuke actie om je strandlookje helemaal te fleeken. Bij aankoop van 1 flacon MARC INBANE natural tanning spray(200ml) + 1 MARC INBANE glove ontvang je nu tijdelijk een onwijs leuke beach bag. Je zal gaan stralen op het strand en niet alleen met je tanning nee ook met je prachtige strandtas! Het is een chique maxi-shopper die je als handbagage kan meenemen naar jouw favoriete vakantieland of naar een dagje strand. Overigens is het ook een hele leuke boodschappentas!

 

Tanning spray

Deze super fijne tanning spray is zo ontzettend mooi en effectief! Hij is snel en makkelijk in gebruik en het resultaat is prachtig! Je ziet er een stuk gezonder uit en je krijgt een egaal gebruinde huid. Deze tanning spray is een voedende spray met Aloë vera & Ginkgo. Hij droogt snel en geeft geen vlekken. Je hebt wel tot 5 dagen lang een natuurlijk gebruinde huid die geschikt is voor alle huidtypen en ook kun je het hele lichaam meenemen.

Gegarandeerd geen oranje oempaloempa effect wat ik heel belangrijk vind! Ook is deze flacon tot wel 60 keer te gebruiken. Je krijgt geen schadelijke stoffen van de zonnebank en er zitten geen parabenen in.

 

Glove

Speciaal voor bij de tanning spray hebben ze een glove ontwikkeld om de moeilijk bereikbare plekken ook te voorzien van die tint. Door de glove wordt de tanning spray egaal verspreidt waardoor er geen vlekken of strepen zullen verschijnen.

Spray de tanning spray over de glove en wrijf dit met vloeiend draaiende bewegingen over je huid. Ook is de glove geschikt voor je gezicht, score! Hij is voor links en rechtshandige goed te gebruiken en je kunt hem wassen in de wasmachine, je hoeft die dus niet weg te gooien omdat hij vies wordt.

Waar verkrijgbaar?
Deze actie is pas geldig vanaf half mei in de salons en op de website van MARC INBANE!
Primeur
Ik heb dus de primeur om jullie kennis te laten maken met dit geweldige merk en de leuke set! Ik mag 5 sets weggeven aan jullie!
Wat moet je doen om kans te maken?
– Facebook pagina liken van Marc Inbane en Foryourstyle!
– Instagram liken van Marc Inbane en Foryourstyle!
– Dit artikel delen op Facebook en/of Instagram!
Uitslag
De winactie eindigt 14 Mei op Moederdag! De winnaars maak ik bekend via Instagram en Facebook en die benaderd ik via de mail voor hun adresgegevens! SO STAY TUNED!
Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *