Zelf lippenbalsem maken

Dit is een ontzettend leuke kit te koop bij Holland & Barrett voor maar 14,99. Met deze kit maak je meteen 4 lippenbalsems zodat je ze kunt delen met je vriendinnen. Of samen maken, dat is nog leuker natuurlijk.

In deze kit krijg je de volgende producten/ingrediënten; cacaoboter, bijenwas, 4 blikjes voor de lippenbalsems, mica poeder, een mini spatel, 4 labels en niet te vergeten de instructies.

De ingrediënten zijn; Cera Alba (Organic Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter!

Ik vind het ontzettend fijn dat het alleen natuurlijke ingrediënten zijn waardoor ik zeker weet dat ik mijn lippen goed verzorg en niet met troep.

Eigenlijk is het ontzettend makkelijk om deze lippenbalsem te maken! Je mengt de cacaoboter en bijenwas langzaam samen in een verwarm pannetje. Dit wordt een soort van olijfolie om te zien, als dit gebeurt is ben je klaar om door te gaan met de volgende stap. De volgende stap is het toevoegen van de mica poeder, hier is glitter aan toegevoegd waardoor het er echt super leuk uitziet.

Nu moet je snel de olieachtige substantie toevoegen aan de blikjes. Labeltjes erop en je lippenbalsems zijn klaar om in de koelkast hard te gaan worden. Na ongeveer een uurtje in de koelkast zijn ze klaar voor gebruik! Je hebt een heerlijk voedende lippenbalsem die echt natuurlijk is. Ik ben er dol op! En het is ook nog eens super leuk en makkelijk om zelf te maken.

Je hebt een heerlijk voedende lipbalsem die je leuk cadeau kan geven aan iemand!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *