Coffee scrub

Er was al veel gesproken over de coffee scrub! Hij zou goed zijn voor littekens, acné, cellulites en striemen een soort wonderscrub dus. Ik kon niet wachten om dit pareltje te gaan testen!

Deze scrub is 100% natuurlijk en zo puur dat het echt goed werkt voor je huid! Deze scrub houdt oneffenheden en puisten weg en is ook geschikt voor de vettige huid.

De ingrediënten zijn: Amandelolie, zeezout, bamboo extract, koffie, witte klei vitamine E en aloë vera.

 

Wat doen de bestandsdelen voor je lichaam:

– De amandelolie zorgt voor het juiste vochtgehalte en brengt vitamines A B en E in je huid.

Koffie stimuleert de vetafbraak in vetcellen. Ook regelen ze een goede stofwisseling in de cellen waardoor je huid een mooie egale structuur krijgt en ook een mooie kleur. Vermindert cellulites, littekens, acne en striemen.

Zeezout bestaat uit een hoge concentratie sporenelementen en mineralen, deze hebben een genezende werking.

Bamboo extract zorgt voor een jonge en soepele huid. 

Witte klei verfijnt poriën en zorgt voor de productie van collageen, je huid wordt hierdoor soepel en elastisch. Zuiveren van de huid en talg absorberen.

Aloë vera bevat veel mineralen eiwitten en vitaminen en zorgt voor hydratatie en kalmering. Het kan doordringen tot in de diepste lagen van de huid en herstelt de huid.

Hoe breng je deze scrub het beste aan?

Deze scrub kun je het beste aanbrengen door je huid eerst even een beetje vochtig te maken. Daarna breng je de scrub gewoon aan met draaiende bewegingen en laat het nog eventjes een paar minuten op je lichaam zitten. Doordat je huid nat is blijft de koffie makkelijk plakken. Na 5 minuten ongeveer spoel je het eraf met lauwwarm water.

Hoe bevalt deze scrub?

Ik vind het echt een heerlijke scrub! Wat een heerlijke geur alleen al haha! Het is aangeraden om voor het beste resultaat deze 2 keer per week te gebruiken. Nadat ik mijn huid nat gemaakt had scrubde ik deze lichtjes en liet dit even een minuut of 7 intrekken. Ik voelde echt dat het wat deed met mijn huid, het werd warm en ik voelde het lichtjes branden. Een lekker brandend gevoel niet vervelend. Na de 7 minuten maakte ik mijn gezicht schoon en het voelde ontzettend zacht en soepel aan. Mijn huid voelde ook heel schoon en gereinigd, echt een lekker gevoel. Ik ben dus zeker enthousiast!

Je kunt deze scrub hier kopen voor 15,95 ! Je krijgt een zak van 250 gram. Dit is gewoon losse koffie dus hiermee doe je echt ontzettend lang!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *