Wat moet ik hiermee?

Ondertussen wonen wij al dik 3 maanden samen en twijfel ik ontzettend over hoe het er allemaal uitziet, ik wil jullie graag mijn twijfel laten horen.

In een ouder artikel van mij kun je zien hoe ons huis eruitziet! Nu we 3 maanden samen wonen twijfel ik over een heleboel wat we in huis hebben staan. De woonkamer is nog niet af en ook niet helemaal naar mijn smaak. Ik vind het allemaal losse troepjes en niks past echt bij elkaar. De inrichting is nu vooral aardetinten met wit en wat grijs. Ik wil er heel graag zwart bij hebben om het toch iets stoerder en meer industrieel te gaan maken. Maar kom niet echt iets tegen wat daar echt bij past.

Van te voren had ik gehoopt dat het meteen helemaal af zou zijn, ik weet wel dat dat niet kan maar baal er wel ontzettend van. Soms kan ik er zo mee zitten dat het niet is wat ik van te voren verwacht had. Ik ben dan ook wel te veeleisend maar toch haha.

Vooral over het kantoortje twijfel ik enorm. Er staat een bureau en een kastje. That’s it… Totaal niet wat ik gehoopt had en het is zo kaal dat het niet heel gezellig is om te werken.

Het is een vrij grote kamer waar alleen deze spulletjes in staan. Graag had ik meer opbergruimte gewild want dat kunnen wij wel gebruiken. Via de site van Vinklisse kwam ik wat leuke inspiratie tegen die ik graag met jullie wilde delen. Vinklisse is een webshop op het gebied van kantoorartikelen, maar voor ons kantoortje thuis ook prima, waarom niet?

Ik kwam wat leuke kastjes tegen die perfect zouden passen bij ons, je kunt er lekker veel in opbergen en dat is voor de administratie gewoon heel erg fijn. Zo kun je het netjes opbergen en heb je gewoon meer overzicht, wat ik heel erg prettig vind.

Het lijkt mij ontzettend mooi om 2 kasten naast elkaar te zetten met daarboven een mooie foto of schilderij. Zo kun je lekker veel opbergen en is de ruimte toch mooi benut.

Ook zou ik wat meer groen in deze kamer willen hebben. Nog een mooie plant en wat decoratie aan de muur zou dit kamertje veel goeds doen. De komende tijd ga ik lekker rondzoeken in de winkels om wat mooie spullen te vinden die dit kamertje zullen gaan opfleuren.

 

Hebben jullie nog een idee voor mijn kantoortje?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *