Piggy clean

Sinds wij samenwonen is het huismutsje in mij helemaal tot leven gekomen. Ik ben ontzettend enthousiast over deze sponsjes en wilde dit graag delen!

Als het moet kan ik echt een schoonmaaktutje zijn. Ik vind het heerlijk om lekker even niks aan je hoofd te hebben en gewoon even gaan. Verstand op nul en heel het huis netjes maken, ik vind het fijn!

Ik testte de piggyclean sponsjes in de vorm van varkentjes en ben er dol op! Niet alleen omdat ze er zo leuk uitzien maar ook omdat ze gewoon echt goed werken!

Je kunt de sponzen zoals bijna voor alles gebruiken! Ik gebruik ze voor de badkamer, douchekabine, kranen, wc, maar ook voor de keuken en de tafels/kastjes in huis. Je kunt ze zelfs gebruiken voor de tuin en voor je auto. Ideaal multifunctioneel dus, daar houden wij vrouwen van!

Als je de spons ik koud water stopt blijft hij hard en kun je hier hardnekkige plekken mee schoon maken, zoals aangekoekte etensresten of kalk. En gebruik je hem in warm water wordt de spons zacht en is hij ideaal voor het reinigen van meubels en sanitair.

Deze sponzen zijn goed voor het milieu en je kunt ze met enkel kraanwater gebruiken. Ze zijn geurvast en kunnen ook in de vaatwasser.

 

De sponzen zijn ontzettend leuk om te zien en werken ook nog eens erg goed! + ze maken geen krassen op wat dan ook! Dat is ook zeker een pluspunt! Wil je ze bestellen kun je dat hier doen!  3 stuks is 9,95!

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *