Uit je comfortzone

Soms zie je wel eens items waarvan je denkt wauw wat gaaf maar toch koop ik het maar niet omdat het niet bij mijn figuur of stijl past. Ik wil daar heel graag vanaf en een beetje het anders eruit zien dan dat ik altijd deed. Niet altijd maar doen wat de rest van Nederland aanheeft maar gewoon wat ik echt leuk vind.

Dit ga ik proberen door steeds wat aparte items uit te zoeken en dit te combineren. Op een gegeven moment creëer je dan je eigen stijl. Nu ik gezond aan het leven ben zou ik ook graag een andere kledingstijl willen. Ik vind ontzettend veel items leuk maar dan kom ik er steeds weer achter dat het niet past bij mij heupen en de bouw van mijn lichaam. Daar wil ik ook gewoon niet meer over nadenken.

Het is een klein beginnetje maar deze zonnebrillen wil ik graag met jullie behandelen! Normaal gesproken zou ik nooit dit soort modellen kopen en zou ik kiezen voor een niet te opvallend model die overal bij past. Nee dat gaan we niet meer doen! Dus daarom de brillen hieronder!

Voor de een is dit model misschien niet apart maar voor mij is dit wel even iets anders! Dat wilde ik graag en daarom ben ik ontzettend blij met deze bril. Hij is ontzettend mooi en heeft een leuk wit detail aan de bovenkant van de bril. De bril kost maar 7,95 en is hier te koop! Ik vind hem heel erg leuk omdat hij qua design echt anders is dan de meeste brillen van mij. Hij is rond en gespiegeld en heeft een mooie witte rand die ik echt een leuk accent vind geven!

Dit is het model Tempa ook te vinden op dezelfde site als de vorige bril! Dit model is misschien op het eerste gezicht niet heel speciaal maar deze trendy zonnebril met bruine glazen is van hout, de bril heeft een houten montuur die juist weer een ander gezicht geeft aan je look. Als het aan mij ligt zeker een aanrader voor in je collectie. Leuk voor een festival. feestje of dagje aan het strand!

De brillen komen van Allcheapsunglasses en kosten allemaal 7,95 per stuk! Koop je een 2e bril kost deze maar 6,- en de volgende 5,-! Zoek je dus meerdere brillen voor je collectie of wil je meteen voor je hele familie inslaan is dit zeker een aanrader! Als je voor 17:00uur besteld hebt krijg je ze de volgende dag al in huis! Ook worden de brillen netjes geleverd in een hoesje wat ik altijd een mooie toevoeging vind.

 

Wat vind jij van deze items? Zou je deze ook dragen?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *