Maxfactor lipkit

Deze Maxfactor lipfinity lipkit vind ik zo fantastisch mooi! Ik zag hem en was verliefd, hij leek alleen wat roziger van kleur dan dat hij in het echt is. De kleur heet 190 Indulgent! En is hier te koop voor 7,99 een stuk goedkoper dan hij normaliter is.

Het is een lipkit waarbij je 2 producten in 1 verpakking hebt. De stick met de lipkleur en een stick met balsem die je daaroverheen aanbrengt. Als eerste breng je de getinte kleur aan en laat dit met open mond even een paar minuutjes drogen. Daarna breng je de balsem aan en blijft de lipstick ontzettend lang zitten. Hij gaat er ’s avonds zelfs moeilijk af omdat hij zo goed op je lippen zit.

Bij mij blijft hij zo’n 6 uur goed zitten, hij brokkelt niet en is echt intens gepigmenteerd. Ik ben ontzettend blij en enthousiast over deze lipfinity lipkit.

Op de foto komt het niet helemaal goed over maar hij is echt donkerbruinig van kleur. Normaal zou ik zo’n kleur nooit kopen laat staan dragen. Maar wat ben ik deze kleur gaan waarderen, ik vind het onwijs mooi en 90’s staan. Ik draag hem met veel plezier en over de kwaliteit heb ik ook niks slechts te zeggen.

 

Zeker een aanrader dus voor dat bedrag <3

 

Dragen jullie vaker dit soort kleuren?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *