Waffle maker

Een paar weken geleden ontving ik dit leuke apparaat van Coolgift om te testen. Allereerst wat een leuk item is dit hé? Ik maak ontzettend graag proteïne wafels maar met een onhandig oud apparaat. Toen ik deze binnen kreeg was ik echt enthousiast, ik bedoel hoe leuk is het om kuipjes te maken zodat je er nog wat kwark of fruit in kan doen?!

Deze waffle maker is 39,95 en ontzettend handig en makkelijk in gebruik. Je doet hem in het stopcontact en hij warmt meteen op. Zodra het lampje uit gaat is hij klaar voor gebruik. Een wafel maken duurt ongeveer 4 minuten maar meestal liet ik hem iets langer zitten zodat ik zeker wist dat ik de wafel niet vroegtijdig kapot trok.

Zoals ik al zei maak ik graag proteïne wafels, ik probeerde ze ook te maken in de waffle bowl maker en dit was een groot succes! Ze zijn ontzettend lekker en wat knapperig van structuur! Ik moest wel even wennen aan het idee dat ze wat harder worden dan een gewone wafel maar ik vind dat zeker niet verkeerd.

 

Ondertussen heb ik ze al een keer of 4 gemaakt en ik blijf het heerlijk vinden! Ik maak ze graag voor ontbijt en het is met dit apparaat zo gebeurd! Dit is een ontzettend leuk cadeau voor haar, je moeder zus of vriendin. Ik ben er echt enthousiast over en zal dit ook zeker blijven gebruiken!

Zien deze wafels er niet heerlijk uit? En het is ook nog eens ontzettend makkelijk te eten in zo’n cupje!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *