Healthy lifestyle

Gestopt met de pil

Ondertussen ben ik zo’n anderhalve maand geleden gestopt met de pil. Niet omdat wij zwanger willen worden maar gewoon omdat ik van die rotzooi af wilde. Ik voelde me ontzettend rot, gedeprimeerd en neerslachtig! Ik wilde daar graag vanaf en gewoon weer ‘natuurlijk’ leven om het zo maar te zeggen. En ik moet zeggen, ik voel me nu echt al vele malen beter! Waarschijnlijk is het nu nog niet eens echt te merken maar ik voel me gewoon lichamelijk veel beter, meer zelfvertrouwen en lekkerder in mijn vel. We gaan de komende maanden gewoon zien hoe het gaat!

Sporten

Sinds ik gestopt ben met de pil heb ik ook zin om te gaan sporten en gezond te gaan leven! Nou de 4,5 jaar hiervoor wilde ik in bed liggen en gewoon helemaal niks doen. Nu ben ik lekker bezig met sporten en probeer ik ook gezonder te eten. Dit ga ik gewoon ik kleine stapjes doen en zien of ik het vol blijf houden.

Teatox

Van detoxshop ontving ik een leuk pakketje met daarin de leptin teatox! Een 28 dagen boost die zorgt voor een gezond leven en gewichtsverlies. Je hebt hierbij een ochtend en een avondthee die je om de dag drinkt.

De ochtend thee is speciaal ontwikkeld om meer energie te krijgen en je lichaam te reinigen, het onderdrukt je hongergevoel en versnelt de stofwisseling.

De avondthee is speciaal voor het reinigen en ontgiften ontwikkeld. De bestandsdelen zijn samen gebracht om te zorgen voor een goede darmfunctie en het spijsverteringskanaal te bevorderen waardoor het goed gereinigd wordt.

 

Ik ga hiermee aan de slag en over een aantal weken horen jullie meer!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *