Nieuwe telefoonhoesjes

Zoals jullie weten ben ik dol op het afwisselen van mijn hoesjes! Het voelt als een accessoires bij je outfit! Ik ben er echt dol op! Hoesjes outlet heeft mega veel leuke hoesjes voor IPhone onder andere de SE maar ook de IPhone hoesjes vanaf 5 tot 7/7 plus! Dus heb je een IPhone 7 kun je hier ook zeker terecht! Maar ook voor Samsung en Huawei zijn er veel leuke hoesjes en accessoires te vinden.

Deze hoesjes heb ik uitgezocht!

Een zwart flipcase hoesje met een screenbalkje zodat je alsnog wat kan zien op je telefoon! Mijn vriend heeft deze toegeëigend en vind het heel erg fijn. Het enige nadeel hieraan is dat hij niet helemaal goed sluit waardoor het hoesje vaak open blijft staan.

Dit hoesje vind ik zo super leuk! Het is iets heel anders dan dat ik normaal gesproken heb in mijn stash! Ik ben verliefd op het gespiegelde glas, zo kun je overal je make-up checken haha!

Het laatste hoesje is een barok achtig hoesje met zwarte details! Ik vind deze echt chic en zelfs sexy? Als je dat kan zeggen over een telefoonhoesje haha! Hij heeft echt iets sierlijks waardoor hij elegant staat bij bepaalde zwarte outfitjes!

Ook ontving ik dit super handige kabeltje zodat ik mijn telefoon in de auto kan opladen en in mijn laptop kan gebruiken! Ik vind het ideaal om dit in mijn tas mee te nemen zodat ik nergens zonder zit!

Ideale producten om je telefoon mee op de pimpen! Ik vind ze super!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *