Vaderdag | Cadeau tips voor mannen

Vaderdag komt eraan en dat is en blijft altijd een dilemma! Even serieus hoe moeilijk is het om voor mannen iets leuks uit te zoeken.

Een cadeau voor mannen uitzoeken is zo ontzettend moeilijk, ik vind het altijd iets vervelends hoor! Niet alleen voor verjaardagen maar ook voor Vaderdag is het een lastig iets.

Ik kwam terecht bij Trendhim, een webshop met allerlei leuke producten voor mannen! Horloges, kettingen, tassen en armbanden. Zelfs zonnebrillen, hoeden en scheerproducten! Alles te vinden op 1 site, hoe handig is dat.

Er waren veel producten die ik echt heel erg mooi vond voor mijn vader en zelfs iets voor mijn vriend. Hieronder wat foto’s van de mooie producten!

Voor mijn vader vond ik een prachtig horloge! Hij is een echte gadget man en houdt van mooie horloges. Meestal kiest hij voor een echte eyecatcher en wilt dus ook het liefst een klok die zo dik is als zijn pols! Soms vind ik het heel vet maar als je naar een afspraak gaat of een feestje hebt mag het soms ook net ff wat netter. Hij is antraciet donkergrijzig zwart van kleur. Daarom koos ik dit prachtige horloge voor 44,95! Hij heeft hem meteen gedragen het weekend erna, dus dat zegt wel hoe blij hij er mee is.

Voor mijn vriend vond ik deze leuke armband! Hij zocht al een hele tijd iets om te dragen bij zijn horloge, hij vond zijn arm wat kaal en wilde graag een mooie accessoire voor erbij. Deze armband vond ik heel erg stoer! Hij is zwart van kleur met een mooie zilverensluiting. Deze armband bevat meerdere bandjes wat het juist wat stoerder maakt en net even wat meer opvalt. Deze armband was 16,95 en alle producten van Trendhim worden geleverd in een leuk sieradenzakje.

Ook vond ik deze scheercrème, dani is altijd op zoek naar producten om zijn baard te scheren en te verzorgen. Dus dacht ik waarom ook niet. De verpakking vind ik er alleen al heel leuk uitzien. Hij kostte maar 1,95 zeker het proberen waard dus!

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven voor Vaderdag! En jullie ook iets moois zullen vinden!

 

Wat is jullie favoriet?

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *