Porie strips testen

Ik vind het zo vies en vervelend om telkens die grove volle poriën te zien! Ik heb wat rond zitten googlen en vond deze blackheadporie strips van Formula! Ze kosten ongeveer 10 euro voor 6 poriestrips maar het scheelt natuurlijk wel dat je dit niet iedere dag of noodzakelijk iedere week doe, ik niet in elk geval.

Zo extreem veel last heb ik er weer niet van maar soms wil je gewoon even een wat frisser gezicht omdat je make-up gewoon wat minder mooi zit of je je voor een feestje echt even wil opdoffen! Ik vind het ook zeker een goede uitkomst dit soort strips, je kunt ze meenemen in je tas of op reis, super handig!

Ik vind de verpakking van deze strips er zeker leuk uitzien! Ze stralen iets goeds uit, je denkt meteen dat dit werkt omdat het er zo classy en apotheekachtig uitziet haha!

Het product bevat tea tree en kaolin waardoor de mee-eters echt goed verwijderd worden en de huid gezuiverd zal zijn.

Deze strips gebruik ik zo’n 2 keer per maand want dan vind ik het toch wel echt nodig om even mijn huid te zuiveren.

 

Als ik de strips aanbreng reinig ik eerst even mijn huid. Daarna kun je hem op je neus plakken en nogmaals met een beetje water natdeppen zodat hij goed blijft plakken. Laat dit zo’n 15 minuutjes intrekken en trek hem er langzaam af. Gegarandeerd een gladde neus zonder mee-eters 🙂

Ik ben dus zeker een fan van deze strips en zal ze zeker nogmaals aanschaffen!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *