Scala biopromise wonderlegging

Ik zal jullie voorstellen aan de BioPromise afslanklegging van SCALA EUROPE.

Dit is zoals jullie misschien wel ergens gelezen hebben een wonderlegging! Deze legging belooft een afslanklegging te zijn die zorgt voor een betere doorbloeding van je benen en billen. Hij is flaterend en slankt meteen 1 of 2 maten af.

Doordat de legging zorgt voor een betere doorbloeding kunnen afvalstoffen kwijt en raak je overtollig vocht en vet kwijt. Je verliest centimeters bij je benen en billen.

Deze legging stimuleert de bloedcirculatie en helpt cellulitis te bestrijden. Je huid voelt er eind van de dag ook een stuk gladder en egaler uit! Door de keramische kristallen die in het DNA geweven zijn nemen ze lichaamswarmte op en zetten deze om in infrarode straling. De bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid zal er dus beter uit gaan zien.

Uit testen is gebleken dat er wel tot 10 cm verlies rond de billen en benen zou kunnen optreden als je de legging minimaal 8 uur per dag draagt 6 dagen per week voor minstens 30 dagen. Dit kan natuurlijk wel verschillen per persoon maar dat wordt wel verteld.

Deze legging draag ik nu ongeveer een weekje en ben nu al zeer te spreken over het resultaat. In mijn kleding ben ik sowieso 1/2 maten dunner en heb ik zoveel ruimte over om mijn broek dicht te doen. Maar als ik mijn legging uittrek voelt mijn huid zo ontzettend zacht.

Meestal draag ik hem onder mijn kleding en soms tijdens het slapen als ik niet in de gelegenheid ben om hem overdag te dragen. Ik vind het ideaal! Hij zakt niet af en zit heerlijk comfortabel! Over een paar weken volgt er een update met als ik het durf foto’s haha!

 

Nu heb ik een winactie!!!! Ik mag namelijk 1 van deze prachtige exemplaren weggeven!

Wil je dus kans maken op een super mooie wonderlegging?

– Volg Foryourstyle.nl op Instagram

– Volg Foryourstyle.nl op Facebook

En laat een comment achter met de reden waarom je mee wilt doen 🙂

Via Instagram houd ik jullie op de hoogte hoe het ervoor staat!

 

Lijkt dit jou wat?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *