Nieuwe items

Ik heb wat nieuwe items en wilde dit graag met jullie delen! Ons huisje was telkens niet zoals ik verwachtte en het voelde leeg en kaal. Beetje bij beetje kochten we wat leuke spulletjes en ook de tuin is nu een soort van af.

Zoiets kleins kan je echt gelukkig maken, en het liefst koop ik nu ook huishoudelijke/ interieur achtige items!

Deze 3 nieuwe items van Flinders wil ik graag aan jullie laten zien! Het zijn kwalitatief super mooie design spullen en echte eye catchers in ons huis!

Dit is een ontzettend leuke pocket organizer die je ergens aan kunt bevestigen. Er zit een bevestiging bij waardoor je hem in je kast bijvoorbeeld kunt hangen. Wij zijn ook van plan hem te gaan bevestigen in de kast in de slaapkamer of in de badkamer. Je kunt hier wat leuke losse spulletjes in opbergen.

Het 2e item is deze leuke grijze vaas van Ferm Living! Te koop voor 36,- ! Op dit moment heb ik er nog geen bloemen in maar ik vind hem ook zonder bloemen mega stoer staan in ons interieur! Hij staat zo stoer en industrieel dat ik hem zo echt ook prachtig vind!

De keur is licht grijs gemêleerd en heeft echt die betonlook! Ik ben verliefd!

Dit Normad vloerkleed van Ferm Living vind ik zo prachtig mooi! Hij is 60×90 en is 2 zijdig te gebruiken! Dat vind ik ook zeker het allerleukste eraan! De kleur bruin vind ik iets anders van kleur dan dat ik dacht maar ik vind het juist zo leuk omdat je het kunt afwisselen. De grijze kleur is nu mijn favoriet en wil ik de kamer een andere look geven draai ik hem lekker op. Hij kost 49,- en ik vind het zeker het bedrag waard! Dit kleed is super goed en stevig van kwaliteit! Met een kleed kun je levenslang doen en dat is dus ook echt een goede investering. Deze en meer vloerkleden kun je echt prima vinden op de website!

 

Plus het geeft zoveel sfeer in je kamer, of het nu in de woonkamer of slaapkamer is het maakt niet uit maar fleurt wel echt de boel op!

 

Wat is jullie favoriete item?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *