Victoria’s secret | angel gold fragrance mist

Iedereen is toch verliefd op de winkels en angels van Victoria secret?

Ik combineerde die 2 samen en kocht Victoria’s Secret Angel Gold fragrance mist! Een hele mond vol maar wat is dit een leuk en lekker parfum.

In deze flacon zit 75 ml en kostte 19,00. Het flesje is van plastic dat is het enige wat ik er jammer aan vind. Het flesje zelf ziet er echt ontzettend mooi uit! Een prachtige flesje met ombre en vleugels erop.

Dit luchtje is erg fris maar toch ook bloemig! Hij bevat citrusvruchten en is fruitig tegelijk! Normaal kies ik minder graag voor dit soort parfums en pak ik toch sneller een vanille-achtige geur. Maar voor de zomer is het toch wel echt lekker om wat frisser voor de dag te komen. In de winter is een volle geur nog beter.

De topnoten zijn; Kumquat, peer, rode bessen, sinaasappel en bergamot. De hartnoten zijn jasmijn, gardenia, tulp pioenroos en waterlelie.

De basisnoten bestaan uit muskus, amber, sandelhout, vanille en ceder.

Er zitten dus een boel fruitige en bloemige ingrediënten in! Dit geurtje doet me heel erg denken aan de bodymist uit de (sporty) PINK collectie van Victoria Secret. De geuren zijn vergelijkbaar alleen is dit flesje natuurlijk veel leuker om te zien!

 

Zijn jullie ook zo dol op VS?

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *