Scala Europe afslanklegging

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Scala Europe. Scala Europe verkoopt ontzettend veel mooie producten, shapewear en afslankproducten. Ik mocht een product gaan testen en wist meteen welke ik wilde hebben! Het werd de Biopromise afslanklegging die ook belooft om cellulites te verminderen.

Deze legging zorgt ervoor dat je doorbloeding beter is bij je billen en benen. Zo kunnen afvalstoffen makkelijker je lichaam verlaten, vocht wordt afgedreven en ook verlies je wat centimiters hierdoor. Maar dit zorgt er ook voor dat je cellulites vermindert wordt en je huid egaler en strakker eruit zult zien.

Ik vind deze legging zo ontzettend fijn omdat hij ook gelijk een shapefunctie heeft! Niet dat ik alle dagen een shapefunctie wil hebben maar soms met een feestje is het gewoon een stuk fijner onder een strak jurkje bijvoorbeeld.

  

Maar hoe werkt deze legging nou?

Door de werking van keramische kristallen in het DNA van de garens wordt je lichaamswarmte opgenomen en omgezeet in infrarode straling. Hierdoor wordt je bloedcirculatie verbeterd, je cellulite vermindert met de tijd en je huid zal er hierdoor egaler uitzien. Omdat het in de garens van het DNA verwerkt zit maakt het niet uit hoe vaak je hem wast, het blijft dezelfde werking houden want natuurlijk ontzettend fijn is.

 

Wat belooft het?

Je zou dit product voor een goed resultaat minstens 30 dagen moeten gebruiken. Met een tijdsbestek van minimaal 8 uur per dag. Natuurlijk kunnen de resultaten variëeren per persoon maar op een medisch team van 50 vrouwen werden er zelfs vrouwen nagemeten die -10cm rond de billen en benen verloren.

Hoe werkte het voor mij?

Ik was natuurlijk ontzettend benieuwd naar hoe deze legging mij zou bevallen. Van te voren twijfelde ik en dacht ik echt van ja hoe kan dat nou weer. Maar het heeft me zeker verbaasd! Ik teste dit product zo’n 35 dagen ongeveer en ook rond het tijdsbestek van ongeveer 8 uur per dag. Mijn benen en billen voelde na 2/3 dagen al zo ontzettend zacht, dat vond ik echt zo vreemd. Het leek wel of ik ze gescrubd en ingesmeerd had. Dat was natuurlijk al een heel fijn pluspunt dat het lekker zacht aanvoelde. Maar ook merkte ik zeker dat mijn benen in mijn broek een stuk dunner aanvoelen en mijn broek wat losser zit. Over mijn cellulites heb ik niet veel te zeggen, want ja dat zit er nog maar het kan ook niet dat dat ineens weggetoverd is. Ik ga deze legging gewoon nog lekker doordragen en zien wat het brengt, ik ben in ieder geval ontzettend tevreden over het resultaat.

Resultaat

-2 centimers bovenbeen

-1 centimer billen

-1 centimer buik

(Het is een highwaisted legging waardoor ook een stukje van je buik geshaped wordt en hierdoor denk ik bij mij ook een centimeter is verloren)

Je kunt hem hier bestellen als je ook nieuwsgierig geraakt bent!

https://www.scalaeurope.nl/product/biopromise-afslanklegging/

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *