Mijn favoriete zonnebrillen van dit moment

De zomer is in volle gang, of nouja dat hoort het te zijn! Op dit moment valt het met bakken uit de lucht… en kun je dit geen zomer noemen. Maarja we leven in Nederland dus we zijn het wel gewend.

Ik wil jullie toch graag mijn favoriete zonnebrillen van het moment laten zien, ik heb de afgelopen tijd wat zonnebrillen geshopt en ook een aantal gekregen. Ik ben zo verliefd op deze zonnebrillen!

Zonnebril nummer 1

Deze zonnebril komt van Allcheapsunglasses en is een apart model. Deze zonnebril heeft een houtenmontuur waardoor hij echt apart is. Ik vind het heel erg leuk om deze te dragen met een hipster outfitje en misschien cornbraids of hoe het ook heten mag. Ik vind het leuk dat het semi ronde glazen heeft omdat ik dit normaal niet zou uitkiezen.

Zonnebril 2

Deze zonnebril heb ik besteld via Aliexpress! Ik vind hem super leuk omdat het een apart design heeft en de glazen zijn gespiegeld rosé van kleur. De pootjes zijn goud waardoor het echt een eyecatcher is! Ik vind het heel erg leuk om te dragen met een compleet zwarte outfit of als ik iets roze draag.

Nummer 3

Ook deze bril komt van Allcheapsunglasses en is ook weer een aparter model! Deze heeft witte pootjes en zilvergespiegelde glazen. Dit is ook weer een model wat meer opvalt, maar dat vind ik juist leuk aan een zonnebril. Ik vind dat een zonnebril moet opvallen en dat die je outfit echt af maakt.

Nummer 4

 

Deze zonnebril komt van Aliexpress en hij is echt van super kwaliteit. Normaal gesproken merk je echt verschil tussen Aliexpress en andere winkels maar bij deze zonnebril is nauwelijks verschil te merken. Hij is super stevig en zit perfect, hij is niet te groot en past precies. Echt een toppertje!

Zonnebril nummer 5

Zonnebril nummer 5 is een look-a-like Céline bril van Allcheapsunglasses! Deze bril kost uit mijn hoofd maar 7,00! Ja je leest het goed, zo goedkoop! Dit is echt mijn favoriet en ik draag hem zo ontzettend graag! Hij is super mooi en goed van kwaliteit. Hij is lekker groot  waardoor hij goed opvalt, ik hou daar wel van! De bovenkant is zwart en de onderkant loopt over naar bruin panterprint. De glazen zijn donkerbruin die ook overloopt in lichterbruin aan de onderkant! Even serieus, deze bril is zo super leuk! Ik ben gewoon blij als de zon schijnt zodat ik hem kan dragen!

Wat is jullie favoriet? Dragen jullie ook graag eye catcher zonnebrillen?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

20 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *