Leptin Teatox

Dit teatox detox pakket bevat een ochtend en een avondthee voor 28 dagen. Deze theatox zorgt voor het reinigen en ontgiften van je lichaam waarbij ook vet wordt verbrand. ‘ S ochtends krijg je een energieboost waardoor je metabolisme een opkikker krijgt voor de hele dag. En de avondthee zorgt voor een reiniging van het lichaam. Daarom werkt deze combinatie voor een beter gezuiverd lichaam.

– boost je stofwisseling

– Minder eetlust

– Gewichtsverlies

– Minder opgeblazen gevoel

– Reiniging van het lichaam

 

 

De ochtend thee neem je iedere ochtend voor je gaat eten en de avondthee neem je ’s avonds voor je gaat slapen.

Ingrediënten

Morning boost: Yerba Mate leaf, lime leaf, lotus leaf, groene thee, paardenbloem, rabarber en goji bessen.

Nacht cleanse: Lotus leaf, lime leaf, senna leaf, psyllium husk, hawthorn bessen en poria cocos stem bark.

Resultaat

Ik vind de thee beide ontzettend lekker, alleen is de avondthee voor mij net iets te sterk dus laat ik hem minder lang intrekken. Ik voel me hierdoor inderdaad minder opgeblazen en heb het gevoel dat ik meer energie hierdoor heb gekregen, waardoor ik minder vermoeid ben. Ik heb alleen geen verschil in gewicht gemerkt dat vind ik wel jammer.

De thee is hier te koop

https://www.detoxshop.nl/leptin-teatox-pakket-28-dagen.html

 

Facebook
Pinterest
Instagram

7 reacties

  1. Wat fijn dat je je minder opgeblazen voelt! Dat zou ook iets voor mij zijn. Ik ga er even naar kijken! Wel goed om te weten dat je de thee misschien niet heel lang moet laten trekken, al is dat natuurlijk heel persoonlijk. Good to know!

    1. Wat leuk dat het je aanspreekt! Ja inderdaad smaken verschillen, ik vind een te sterkte thee niet heel erg lekker!

  2. Hee, je site is weer online. Ik heb je gemist. Beetje domme vraag, maar ik vraag me altijd af of je hiermee ook te weinig kunt eten, als je minder eetlust hebt.

    1. Ja eindelijk haha! Lief van je zeg! Ik denk dat je zeker soms te weinig kunt eten maar zo erg is de eetlust ook niet verminderd hoor! Gewoon eens proberen, voelt bij mij een stuk lichter en minder opgeblazen xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *