Waarom is de juiste BH maat zo belangrijk?

Iedere vrouw zal hier wel moeite mee ondervinden… Het vinden van de juiste bh maat. Het is zo ontzettend moeilijk om zelf een passende bh te vinden. In iedere winkel vallen de maten weer anders en ook is iedere bh weer anders van vorm en maat. Ik zelf heb hier altijd veel moeite mee, of de bh hangt open of hij zit veels te strak. Maar om het nou op te laten meten vind ik nooit nodig, domme ik.

De laatste tijd ondervind ik steeds meer problemen, kleding zit niet mooi hierdoor en eind van de dag heb ik gewoon last van mijn bh. Ik was wat aan het rondzoeken op internet en vond best veel consequenties die te maken hebben met het dragen van een verkeerde bh maat.

Je kunt bijvoorbeeld veel last krijgen van je schouders en je rug, maar ook kunnen er scheurtjes ontstaan in je borstweefsel. Dat klinkt dan weer minder..  Ook kan de bloedtoevoer naar je borstweefsel vernauwen door een verkeerde maat. Hier schrok ik toch wel van! We weten natuurlijk allemaal wel dat je borsten kunnen gaan hangen door een te grote maat maar dat je bloedtoevoer kan gaan vernauwen dat wist ik dan weer niet.

Hier ben ik wel door geschrokken dat ik me toch maar bedacht heb om mezelf een keer goed op te laten meten. Het kan geen kwaad en ik moet me er gewoon even over heen zetten. Ik snap van mezelf ook niet waarom ik het niet doe, het is gewoon geen prioriteit voor mij.

Een mooi sluitende/passende bh is gewoon ontzettend goed voor je maar het staat natuurlijk ook veel beter. Bh’s kunnen zo mooi zijn! Net als deze prachtige bh, ik ben dol op zwart met een beetje kant. Deze is van super goede kwaliteit en ook echt stevig. Hier zit vulling in die je eruit kan halen, wat ik persoonlijk liever doe. Ik heb niet die extra vulling nodig dus doe ik dat ook liever niet. De service bij deze webshop is ook echt super! Je krijgt meerdere mailtjes over je levering en ook een tijdsbestek waarin ze het komen thuisbezorgen. Ik vind dat echt ideaal zeker voor ons hardwerkende vrouwen!  Sommigen vinden dit misschien too much information, but I don’t care. Dit mag toch ook gedeeld worden! Ik houd niet van die taboes, weg ermee!

Hebben jullie jezelf wel eens op laten meten?

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

  1. Heel belangrijk! Ik wist niet dat het zó slecht kon zijn de verkeerde maat te hebben. En inderdaad, helmaal gelijk heb je: weg met die taboes. Houd ik ook niet van. Deze zwarte is trouwens wel super pretty!! Erg mooi.
    Liefs Florentine

  2. Ik heb mezelf wel eens op laten meten maar vaak vind ik de ene bh maat fijner zitten dan de ander, ligt net aan het model! Ik heb nu bh’s van de H&M zonder beugel, deze bh’s zijn de fijnste ever!

    1. Ja daar hoor ik ook steeds meer mensen over! Maar ik met een wat grote cup maat vind dat helaas niet zo prettig 🙁

  3. Ik weet momenteel precies wat mijn maat is maar vaak moet je weer een andere maat nemen als je schommelt met je gewicht. Een goede BH is zo belangrijk inderdaad.
    En de BH die je laat zien is inderdaad prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *