Ons huis na 5 maanden

We zijn nu ongeveer 5 maanden verder… 5 maanden geleden zijn we samen gaan wonen in ons super leuke huis! Ik ben echt ontzettend blij en gelukkig en kan het soms haast nog niet bevatten. Maar jeetje wat gaat de tijd snel! Ons huis is echt ons plekje, het voelt als thuiskomen en we vinden er echt onze rust. Het is zo fijn om gewoon samen een plekje te hebben!

Van te voren zeiden we nog zo tegen elkaar, ‘we gaan het rustig en strak houden’ maar nu na 5 maanden begint het steeds voller te worden haha! Ik ben echt van de frutsels en plantjes, ik houd ervan! De kastjes zitten ook steeds voller en we hebben nu al ruimte te kort! We hebben gewoon best veel servies voor van alles en nog wat, een apart bordje voor sushi, stokbrood plankjes en zelfs een aparte schaal voor oliebollen. Ja allemaal leuk en aardig maar wat moet je ermee, je gebruikt dat 1 keer per jaar als je geluk hebt. We hebben dan wel een extra kast in de keuken zodat we wat meer opbergruimte hebben maar eigenlijk is dat nog niet genoeg.

Nu ben ik altijd aan het rondkijken naar leuke items voor in huis en zeker nu we gewoon al ruimtegebrek hebben. Een buffetkast zou ideaal zijn! Nou vond ik hier ontzettend mooie buffetkasten die perfect in ons interieur zouden passen! Landelijke kasten vind ik namelijk ook erg mooi en dat is ook zeker goed te combineren met een wat stoerdere industriële inrichting die wij hebben.

Ook zou ik graag nog een leuk bijzettafeltje willen, misschien niet voor in de woonkamer maar leuk voor boven om een plant op te zetten bijvoorbeeld. Dat geeft net even wat meer sfeer in huis! Hier vond ik super leuke bijzetkastjes!

Ik vind het heel erg leuk om tafeltjes te combineren met elkaar! Bijvoorbeeld 2 naast elkaar of over elkaar heen! Ook verschillende tafeltjes/kastjes combineren is ontzettend leuk, het geeft zoveel sfeer in een woonkamer!

 

*Advertorial

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

16 reacties

  1. Ik vind het zelf alleen maar leuk, die kleine dingetjes in huis! Dat staat juist zo gezellig! Jullie huis ziet er erg leuk uit. Fijn dat het zo goed bevalt 🙂

  2. Emob heeft leuke bijzettafeltjes, ik was niet eerder in de webshop geweest maar het ziet er leuk uit. Jullie hebben een heel leuk huis, mooi ingericht ook!

  3. Ziet er erg leuk uit! Erg herkenbaar van de (nu al) te weinig ruimte. Toen wij op onszelf gingen en onze uitzet gingen uitpakken hadden we ook superveel servies enzo, van de helft wisten we het bestaan niet eens meer. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *