Action | Glow & highlights palette

 

Toen ik dit pareltje voorbij zag komen bij Iris was ik meteen verkocht! Nog geen 3 dagen erna stond ik in de Action want ja dit palette komt van de Action voor maar 2,49! Ik was zo blij toen ik dit palette zag liggen, ik wilde graag het koele palette. Ze verkopen deze met een koele ondertoon en 1 die warmer is van kleur.

 

 

 

 

 

 

Zoals ik al zei dit palette kost maar 2,49 en voor die prijs krijg je 6 glitter glowy highlighters! Je kunt het beter metallic noemen. Dit is een palette die ik niet alledaags zou gaan dragen maar zeker voor een feestje of voor de inner corner lijkt hij me schitterend.

Het palette bevat de volgende kleuren van links naar rechts: Angel White, Subtle Tundra en Purple Shadow. De rij eronder: Pale Marble, Peaceful Calm en Mild Marble.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn aandacht werd het meest getrokken tot Angel White omdat ik die in de verpakking er het mooist uit vind zien! De kleur Purple Shadow vind ik de minst mooie omdat ik hem te donker vind voor een highlighter.

De swatches vind ik echt verbazingwekkend! Ik had dit natuurlijk wel al gezien bij andere bloggers maar toch wil je het zelf ook meemaken. Er komt zoveel pigment vanaf! Natuurlijk geeft hij ook wel veel poeder maar wat wil je voor een highlighter van 2,49! De zilverkleurige tinten komen echt super mooi uit! Ik vind de middelste van de onderste rij het minst mooi omdat hij wat groener is dan dat ik gehoopt had. De paarse kleur Purple Shadow vind ik inderdaad te donker voor een highlighter maar voor een feestje lijkt hij me geweldig!

De highlighters op mijn gezicht

Schrik niet van hoe ik de highlighter heb aangebracht! De kleuren zijn zo intens op mijn gezicht dat ik ze nauwelijks kon blenden/ swatchen op mijn gezicht. Ik wilde juist even laten zien hoeveel pigment te bevatten. Als ik de deur uit ga zal ik dit ook zeker niet zo dragen haha!

 Angel White    Subtle Tundra

 Purple ShadowPale Marble

Peaceful Calm  Mild Marble

 

Resultaat

Ben zo verliefd geworden op dit palette! Pale Marble en Mild Marble zijn echt mijn favorieten! Wat zijn ze gaaf! Ik weet dat ze erg heftig zijn maar even serieus voor dit pigment betaal je normaal gesproken bij een duur merk, veel meer geld!

Wat vinden jullie van deze prachtige highlighters?

 

 

 

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *