Essence | The bold shine lipgloss

Altijd al ben ik fan geweest van Essence en hun producten! Toen ik deze (nieuwe) lipglosjes tegenkwam moest ik ze hebben. Ik nam er gelijk een aantal mee om te kunnen testen! Een rode, 2 roze en een my lips but better kleurtje!

  

 

  

Deze kleurtjes moeten een shine effect geven alsof je water op je lippen hebt! Ze glanzen zo erg dit effect heb ik nooit eerder gezien.

 

Nummer 013

 

Nummer 07

 

Nummer 08

 

Nummer 09

 

Mening

Ik vind de kleuren echt ontzettend gaaf! Zeker de rode kleur is zo bam in your face! Ik vind dat echt heel erg tof! Nummer 08 is mijn favoriet omdat ik dol ben op dit soort tinten. Nummer 07 is niet echt mijn ding ik word er een beetje grauw van. Nummer 09 vind ik persoonlijk niet zo mooi en dat komt omdat ik niet van dit soort tinten houd.

De kleur en pigmentatie is zeker goed alleen het nadeel vind ik gewoon dat ze zo veel afgeven en overal heen glijden. De rode bijvoorbeeld kan je alleen voor een foto op daarna zit die overal behalve op je lippen. Voor 2,39 zijn ze super leuk maar ik zal ze zeker niet opnieuw kopen. Ze plakken heel erg en zijn dik van substantie waardoor het aan elkaar plakt.

Wat is jullie favoriete kleur? En kennen jullie deze lipglosjes?

Facebook
Pinterest
Instagram

18 reacties

  1. Ik houd niet van plak lippen.. Maar ze staan je prachtig. Ik zou gaan voor nummer 13 & 7! Sterker nog: ik ga nummer 13 halen!! Geïnspireerd door jou, dank je wel!!

  2. Lipgloss is meestal niet zo mijn ding, vooral omdat ik dat plakeffect heel vervelend vind. Maar de lipgloss staat je wel prachtig, vooral nummer 8 en 9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *