Paula’s Choice | Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Huidverzorging vind ik ontzettend belangrijk! De laatste tijd heb ik een enorme ruzie met mijn huid. Ik reinig mijn huid 2 keer per dag breng een lekkere olie aan en gewoon mijn dag en nachtcrème maar helaas… De rode vlekken en oneffenheden op mijn huid zijn er nog steeds. Ik testte de Paula’s Choice exfoliant en wil graag mijn mening met jullie delen.

De Paula’s Choice is te koop voor 33,- en belooft heel veel goeds! Deze exfoliant zou namelijk puistjes en mee-eters tegengaan en ook nog eens ontstekingsremmend werken. Voor mij op dit moment dus erg fijn!

Ingrediënten:
Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer).

 

Hoe vind ik deze exfoliant?

De ingrediënten vind ik allereerst ontzettend fijn! Hij werkt ook goed voor mijn huid! Ik gebruik hem nu 1,5e week en merk wel zeker verschil. Mijn rode vlekjes zijn sowieso een stuk verminderd, maar de kleine plekjes zijn nog niet verdwenen. Ik moet mijn huid altijd even de tijd geven om te herstellen, mijn lichaam geneest helaas niet zo snel.

Het product vind ik lekker vloeibaar, hij smeert goed uit en brengt fijn aan op de huid. Het pompje is echt ontzettend handig en hygiënisch! Zo kun je precies nemen wat je echt nodig hebt. Hij belooft snel in te trekken maar ik merk wel dat hij bij mij een beetje op de huid blijft liggen. Misschien komt het omdat het voor de gemengde huid is en mijn huid op sommige plekken juist vochtarm is.

Dit product blijf ik de komende weken lekker gebruiken, ik heb namelijk zeker het gevoel dat het wel degelijk wat doet voor mijn huid en daar ben ik blij mee! Zeker een aanrader dus!

Wat gebruiken jullie het liefst voor jullie huid?

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *