Yves Rocher | Geconcentreerde douche gel

Bij de winactie van lieve Chantal won ik deze producten van Yves rocher! 3 geconcentreerde douche gels in de geuren:  Mango & Koriander, Olijf & Petitgrain en Bourbonvanille!

Met deze douche gels zou je aan 1 druppel genoeg hebben om je hele lichaam te reinigen, dat klinkt al flink goed toch! Daardoor is het veel beter voor het milieu en voor je portemonnee! Ze kosten per stuk 3,95 en je kan hier oneindig lang mee doen ze beloven zo’n 40 keer maar in de praktijk kan dit natuurlijk verschillen.

Deze miniformaat douche gels zijn zo geconcentreerd dat je ze kunt vergelijken met de klassieke flacon van 400ml, deze zijn 100 ml. In deze douche gels lijkt een glitter te zitten met enorm veel glans. De textuur verandert in enorm veel schuim waardoor je huid goed gereinigd wordt! Ook ruiken de geuren super lekker, bourbonvanille is echt mijn favoriet. Ik ben dol op vanille geuren!

Deze producten bevatten veel natuurlijk ingrediënten wel 97%! 0% ethoxylaten, parabenen en 50% minder plastic! Super fijn om te weten toch! Het is super goed om te weten dat bij iedere flacon die je koopt, de Yves Rocher foundation een boom plant.

Deze producten zijn goed getest en pH-neutraal! Dus ook voor mijn huid helemaal goed! Ik ben zeer te spreken over deze douchegels.

 

 

Wat gebruiken jullie het liefst onder de douche?

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *