Essence | Water kiss lipgloss

Deze super leuke glosjes zijn echt onwijs mooi! Ik kwam ze tegen en moest ze meenemen! Ik ben dol op roze tinten op mijn lippen en daarom kon ik ze niet laten liggen.

Dit zijn de Essence water kiss glosjes. Ze geven een nattig effect en blijven nattig op je lippen. Dat is even wennen maar heel leuk om af te wisselen met je matte lipsticks.

Ik koos voor 2 roze tinten; nummer 02 mermaid diary en nummer 06 hydro star!

 

Ze hebben een prachtige rosé gouden huls en zijn net even wat kleiner van formaat zodat je ze makkelijk mee kan nemen in je ‘kleine’ tas! Ze kosten 2,39 per stuk en zijn verkrijgbaar in meerdere kleurtinten van bruin tot paars, veel diversiteit dus.

 

Ze geven een mooie pigmentatie af en blijven een beetje vochtig aanvoelen! Toch  blijven ze goed op de plek zitten en geven ze niet echt af. Ik moet wel zeggen dat ik heel erg aan het feit moet wennen dat het nattig aan blijft voelen. Dat ben ik niet meer zo gewend omdat ik vaker kies voor een matte lipkleur. Toch vind ik het heel leuk om af te wisselen met mijn matte lipkleuren en zou ik deze zeker nog willen aanschaffen in meerdere tinten!

 

Nummer 02                                  Nummer 06

Welke vinden jullie mooier?

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

  1. Oh lastig, want vind ze je beide mooi staan. Hmmmm dan kies ik voor nr 2. Lijkt mij trouwens niet fijn dat het zo nat blijft aanvoelen. Ach misschien ook wel een kwestie van wennen 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *