Primark | PS… INSTA GIRL INTENSE LIQUID LIPSTICK

Deze toppers van de Primark zijn toch op het allereerste gezicht super mooi! Ik wilde ze daarom ontzettend graag testen.

Zoals jullie nu wel van mij gewend zijn kies ik graag voor rozige tinten, of nudekleuren. Deze spraken me het meeste aan en daarom zijn het deze kleuren geworden. De roze kleur ‘like that’ en de paarsachtige kleur genaamd ‘muse’. Ze smeren heerlijk uit over de lippen en geven een satijn laagje op de lippen. Ze blijven echt super goed zitten en trekken niet in de lippen. Ze voelen dus totaal niet droog aan en dat vind ik het belangrijkste bij een lipgloss. Ze kosten 3,- per stuk en de verpakking bevat 4,5ml.

 

Beide kleuren vind ik heel erg mooi! De roze kleur is eigenlijk meer nude en is de my lips but better kleur die je links ziet. Ik vind dat hij een prachtige glans geeft en met veel te combineren is.

De paarse tint is echt heel koel van kleur en dat vind ik het leukste aan deze kleur, je kunt zo afwisselen tussen een warme en koele kleur. Normaal kies ik niet voor paarse tinten maar deze is toch wel subtiel.

Het zijn dus zeker goede glosjes voor die prijs, een echte aanrader!

Welke is jullie favoriet?

Facebook
Pinterest
Instagram

14 reacties

  1. Ik zie zo vaak de lipsticks van de primark voorbij komen de laatste tijd en de meeste zijn er heel positief over dus nu ben ik er ook benieuwd naar. De kleuren staan je trouwens super leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *