Dupe parfums

Hier zit een echte parfumfan! Vroeger was ik absoluut niet fan van parfums en kocht ik zo af en toe eens een goedkoop luchtje. Naarmate de jaren verstreken werd ik steeds gekker op duurdere parfums omdat je echt de kwaliteit terug kunt ruiken in het luchtje.

Mijn favoriete parfum is La vie est belle van Lancome, ik ben dol op vanille achtige warme geuren. Ik ben minder fan van bloemige parfums, het past gewoon wat minder bij mij. Het liefst zou ik een ‘Masha’ stash hebben, dat je ’s ochtends wakker word en bedenkt welke geur wordt het vandaag. Helaas zijn ze vaak zo ongelofelijk duur, 90 euro voor een parfum vind ik het voor mezelf echt niet waard.

Ik kreeg van Drogist Solo deze 2 parfums opgestuurd, dupes van duurdere merken. Ik ontving er 1 voor Dani en 1 voor mezelf.

 

De stars is een dupe van Aliën (Thierry Mugler) en je betaalt hier maar 4,99 voor. De flacon bevat 50 ml, dat is dus super budget. De geur bevat, sinaasappel, jasmijn, amber. Hij is kruidig en houtachtig, echt iets wat ik wel erg lekker vind. De ‘echte’ Aliën heb ik ook in bezit dus dat is wel goed om te vergelijken.

Mijn mening

Deze geur vind ik zeker een goede budgettopper, ik bedoel 4,99 voor 50ml. De geur zelf ruikt ook echt naar het originele parfum. De geur is niet te overheersend en blijft toch echt wel goed hangen. Hij ruikt wel wat meer naar alcohol dan het origineel maar dat is alleen in het begin. Daarna verdwijnt de alcohol damp en is hij ontzettend lekker. Mensen denken ook echt dat ik Aliën draag als ik deze op heb, dat is wel een score!

 

 

Temptation is de mannelijke geur en dupe van Armani Black Code (Giorgio Armani). Een ontzettend lekkere geur en ook zeker weer een goede dupe. De geur bevat citrus, vanille en meerdere soorten bloemen. Hij is wederom kruidig en houtachtig met een frisse touch. Ook deze parfum kost 4,99 voor 50 ml.

Dani’s mening

Deze geur is erg lekker en je ruikt hem goed. Eerst ruikt die misschien iets te sterk met een lichte alcoholgeur die daarna direct weer verdwijnt zodra hij op je huid ligt. Ik vind deze parfum erg lekker omdat je hem goed blijft ruiken door de dag heen. Ik hoef hem niet meerdere keren op te spuiten, want je ruikt hem toch wel. Zeker een aanrader! Ik ben een echte parfumliefhebber en vind het erg leuk om deze aan mijn verzameling toe te voegen.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

  1. Niks mis met op zn tijd een keer een dupe! Toch gaat mijn voorkeur uit naar het origineel omdat het nou eenmaal veel langer blijft hangen. EN er erg mooi uitziet tussen mijn parfums haha

  2. Oh wauw, alien is één van mijn favo parfums en ik heb tot nu toe nooit een goede dupe geroken hiervoor. Leuke tip, misschien handig voor mijn nichtje die er gek op is maar het budget er niet voor heeft.

  3. Klinkt goed! Ik heb ook een paar dupe parfums in huis en vind ze heerlijk ruiken. Het fijne is dat je lekker ermee los kan gaan doordeweeks, ik ben altijd heel zuinig op de dure merken die ik heb. Ik ga hun website even checken! fijne tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *