Social media en je blog, ik heb jullie hulp nodig!

Hoe gebruiken jullie de social media voor jullie blog? Ik heb jullie hulp nodig!

Zoals jullie natuurlijk wel weten heb ik een nieuwe baan en is het best wel druk om alles goed te combineren. Het lukt me aardig en ik ben daar ook best trots op!

4/5/6 dagen werken, 10 uur oppassen een eigen blog is soms best lastig te combineren. Je eigen huishouden en je sociale contacten kun je natuurlijk ook niet zomaar aan de kant zetten. Toch wil ik mijn social media up to date houden en mijn blog ook goed onderhouden. Social media vind ik zo belangrijk, je moet gewoon jezelf blijven laten zien wil je groeien.

Foryourstyle heeft nu meer dan een jaar een Facebookpagina en zo’n 4 maanden een Instagramaccount. Alleen mijn twijfel is nu, moet ik mijn Instagramprofiel openbaar maken? Ergens weet ik dat hierdoor je pagina veel meer volgers kan krijgen maar zit er op te wachten dat ik ook een groep mensen aantek die alleen negatief zijn of rare comments achterlaten? Hoe hebben jullie dat geregeld en is jullie profiel openbaar? Daar ben ik echt benieuwd naar. Ik wil niet steeds hoeven kijken of een of andere viespeuk een reactie achterlaat terwijl die helemaal niet geinteresseerd is in fashion of lifestyle.

Ook wil ik het met jullie hebben over mijn telefoon, ik heb op dit moment de iPhone 5S, een oud bakkie ondertussen. Ik heb nog 1 jaar te gaan en dan mag ik een nieuw toestel, daar kijk ik wel erg naar uit zeker omdat de nieuwe Apple IPhone uitgebracht is. Je merkt na verloop van tijd gewoon dat hij steeds vaker vastloopt en gewoon wat trager aan het worden is.

De nieuwe Iphone is natuurlijk ontzettend mooi en alle extra opties spreken mij enorm aan. Ik kan dan ook niet wachten om volgend jaar een nieuwe Iphone te nemen. Vroeger was ik echt van Android maar nu ik een Iphone in mijn bezit heb kan ik niet meer zonder. Hoe ontzettend fijn en makkelijk het is in gebruik is gewoon niet te overtreffen door wat dan ook. Ik zweer erbij! Of ik dan voor de iPhone zal gaan of toch kies voor de iPhone 8 plus of de IPhone 8 plus dat weet ik nog niet. De iPhone 8 plus lijkt me namelijk helemaal geweldig, allerlei nieuwe snuisterijen erop. De iPhone 8 plus heeft weer een betere camera en kan draadloos opladen, hoe handig.

Wat hebben jullie voor telefoon? En wat doen jullie met het Instagramaccount van jullie blog? Is die openbaar of hebben jullie hem op privé staan? Ben zo benieuwd 🙂

*Spon
Facebook
Pinterest
Instagram

20 reacties

  1. Ik heb mijn Instagram ook op openbaar staan, dat is toch beter voor je blog denk ik. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat je rare opmerkingen zal krijgen… gewoon doen en anders weer op privé zetten 🙂

  2. Ik heb mijn persoonlijke instagram op prive staan en de pagina voor mijn website staat wel gewoon openbaar. Ik zou de Instagram voor je blog zeker openbaar zetten 😉

  3. Mijn account staat ook op openbaar. Af en toe krijg ik van die reacties van bots (“Nice shot!”), maar nog nooit heb ik reacties van viespeuken gekregen. En als je die krijgt, kun je ze altijd nog verwijderen 😉

  4. Ik ben net gestopt met instagram. Ik deed er te weinig mee en ergerde me aan het wereldje daar(mensen gaan jou masaal volgen om je vervolgens weer te ontvolgen zodat zij meer volgers hebben. Maar goed daar ga ik binnenkort een blog aan wijden 😉

    1. Ja precies dat is de reden waarom ik dus pas net Instagram heb aangemaakt. Het voegt wel veel toe maar al die vervelende mensen 🙁

  5. Wel, mijn Instagram is openbaar, maar sinds kort kan je bij instellingen aanvinken dat je enkel reacties wil krijgen van de mensen die jou volgen. Sindsdien heb ik geen enkele spamreactie meer ontvangen! 🙂

  6. Hé ik besefte ineens dat ik al super lang niets van je had gelezen. Blijkbaar komt het niet meer in bloglovin’ als je iets schrijft.
    Anyway, als je meer mensen wil bereiken zou ik het wel op openbaar zetten. Mijn vorige profiel stond ook op openbaar en ik heb daar nooit “vieze” comments gekregen. Je krijgt wel veel neppe volgers vind ik, maar ik blokkeerde die accounts dan. M’n huidige profiel staat op privé omdat ik er niet meer zo’n zin in had in dat gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *