Trekpleister | Scrubgel

De laatste paar weken had ik echt het gevoel dat mijn huid wel een boost kon gebruiken. Ik voelde allerlei droge plekjes en dode huidcellen en daar moest iets aan gebeuren.

Mijn scrubgel was op en ik moest een nieuwe kopen om mijn huid weer een oppepper te geven. Ik kocht de eerste de beste die ik zag en dat was deze scrubgel van Trekpleister. Deze kostte mij 1,39, super budget! Deze is ook geschikt voor een gevoelige huid wat ik wel erg prettig vind. Mijn huid kan soms heel vettig zijn en de andere keer heel droog aanvoelen.

Deze scrub breng ik aan nadat ik mijn huid gereinigd is. Daarna pak ik een beetje van de scrub en meng dit met lauwwarm water. Dit breng ik met ronddraaiende bewegingen aan op mijn huid. Ik gebruik hem ook voor mijn gezicht alleen pak ik dan wat minder scrub en wat meer water. Ik focus me vooral op mijn voorhuid kin en neus. Hier krijg ik de meeste mee-eters en oneffenheden.

Mijn mening

Deze scrub is voor mij een echte budgettopper! Heerlijke geur geeft hij af en voelt lekker aan op de huid. Niet te hard maar je voelt wel dat het echt wat doet. Ben je dus in de buurt bij een Trekpleister en zoek je nog een scrub? Neem deze zeker mee, hij is het proberen waard  XXX

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

    1. Die heb ik toevallig ook geprobeerd alleen is die wat grover en heb ik zelfs met de variant voor de gevoelige huid het gevoel dat het niet helemaal lekker doet voor mn huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *