NYX | Stay matte not flat liquid foundation

NYX is een merk waar ik al tijden benieuwd naar was, ik had wel wat kleine losse spulletjes van NYX maar geen foundation. Deze foundation klinkt bij anderen bloggers altijd super goed en daardoor was ik zwaar benieuwd.

Ik kocht deze voor 7,50 geloof ik, in de kleur Alabaster met een neutrale ondertoon. Deze foundation is best dikkig qua substantie en daardoor super dekkend.

Ingrediënten

Water/Aqua /Eau, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cetyl Ethylhexanoate, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Glyceryl Laurate, Stearyl Dimethicone, Polyglyceryl-4 Oleate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Octadecene, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

 

Ik ben altijd wel erg fan van dekkende foundation omdat ik gewoon dol ben op een egaal gezicht. Het is niet dat ik veel oneffenheden of puistjes heb maar toch wil ik gewoon een egale huid. Hieronder een foto zonder de NYX foundation en mét de NYX foundation.

    

Mijn mening

Het geeft een enorm verschil in het echt. Op de foto is het iets minder goed zichtbaar maar in het echt zie je duidelijk verschil. Hij blijft de hele dag goed zitten en de rest van mijn make-up smelt ook goed samen waardoor het 1 mooi geheel word.

Deze foundation is in wel 30 kleurtinten te krijgen waardoor er voor ieder huidtype een geschikte foundation is. Een goede prijs kwaliteitsverhouding en ik weet ook wel zeker dat ik deze opnieuw zal aanschaffen.

 

Wat is jullie favoriete foundation op dit moment? Kiezen jullie voor een budgetfoundation of liever een High-end merk?

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

  1. Dit klinkt als een fijne foundation! Ik houd zelf ook van een goede dekking en het woordje “matte” in een foundation trekt mij ook altijd wel omdat ik met name bij mijn neus, kin en voorhoofd al snel ga glimmen.

  2. Ziet eruit als een fijn product. Ook mooi dat er zoveel kleurtinten zijn. Dat vind ik vaak een probleem als ik foundation koop. Het lijkt dan bij sommige merken wel dat ik tussen twee kleuren inval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *